Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crescătorii de oi şi capre pregătesc acţiuni de protest şi acuză MADR că nu sprijină acest sector


Crescătorii de oi şi capre, membri ai Federaţiei AGROSTAR, pregătesc proteste de stradă, nemulţumiţi fiind de faptul că Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) nu sprijină acest sector, care realizează exporturi de peste un miliard de euro anual, a anunţat miercuri Federaţia.
„Exportul României de berbecuţi a crescut de la an la an şi a ajuns să depăşească un miliard de euro anual. Dacă acest sector ar fi sprijinit, s-ar putea exporta cel puţin 1,5 miliarde euro de euro, însă politica Ministerului Agriculturii este de a falimenta tot ce mai a mai rămas din agricultura românescă şi de a scoate producătorii români de pe toate pieţele. În alte state membre UE, spre exemplu, în Germania crescătorii de oi primesc ajutoare financiare atât de la stat, cât şi de la autorităţile locale, în timp ce ciobanii din România nu primesc nici formele de sprijin care li se cuvin ca ţară membră UE. În curând vom anunţa calendarul protestelor. Cerem demisia conducerii Ministerului Agriculturii, cea mai incompetentă din ultimii 20 de ani”", a declarat preşedintele AGROSTAR, Niculae Ştefan.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016