Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Crescatorii de ovine au la dispozitie 20 de centre unde isi pot valorifica lana
Cele 20 de centre care colecteaza lana de la crescatorii de ovine au o capacitate totala de circa 30.000 tone, fiind localizate pe intreg teritoriul tarii.
In prezent, exista 20 de centre care colecteaza lana de la crescatorii de ovine, cu o capacitate totala de circa 30.000 tone. Centrele care colecteaza lana sunt localizate pe intreg teritoriul tarii, astfel incat se colecteaza lana de la toti crescatorii de ovine, iar Directiile pentru Agricultura Judetene au pus la dispozitia asociatiilor crescatorilor de ovine datele de contact ale acestora.
Centrele sunt localizate in judetele Bacau, Bistrita Nasaud, Braila, Constanta, Galati, Maramures, Sibiu, Suceava, Tulcea si Vaslui.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...
valabila 48h
Masura de identificare a centrelor de colectare a fost luata in urma aparitiei Hotararii de Guvern nr. 500/2017 privind acordarea ajutorului de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a crescatorilor de ovine pentru comercializarea lanei, pentru a veni in sprijinul fermierilor crescatori de ovine.
In Programul de sustinere a crescatorilor de ovine pentru comercializarea lanei si-au manifestat intentia de a participa peste 32.000 de beneficiari, cu o cantitate totala estimata de aproximativ 23.000 de tone, asadar prin centrele existente se poate prelua in totalitate aceasta cantitate.
Pentru a beneficia de sprijinul de 1 leu/kg pentru lana comercializata, cei inscrisi in program trebuie sa depuna la Directiile pentru Agricultura documentele justificative de plata, pana la data 1 iulie 2018. Documentele justificative de plata sunt factura/fila/filele din carnetul de comercializare, din care sa rezulte cantitatea de lana comercializata.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura