Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Creste in continuare numarul fermierilor interesati de ajutorul pentru rosiile cultivate in spatii protejate

creste-in-continuare-numarul-fermierilor-interesati-de-ajutorul-pentru-rosiile-cultivate-in-spatii-protejate

Reprezentantii MADR se asteapta ca la final, sa fie primite peste 9.800 de solicitari pentru acest ajutor.


La data de 21 februarie 2017, la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale fusesera fost primite 3.214 de solicitari de inscriere in programul de sprijin pentru tomate, cultivate in sere sau solarii, iar  estimarile expertilor din MADR indica un numar de peste 9.800 potentiali beneficiari la nivelul intregii tari.
 
 Acestea provin din 40 de judete, cele mai multe solicitari fiind din Olt, Giurgiu, Dolj, Galati, Teleorman si Buzau.
 
Reamintim ca valoarea sprijinului financiar acordat beneficiarilor este de 13.481,4 lei/beneficiar/an, suma ce reprezinta contravaloarea in lei a 3.000 euro/beneficiar/an, pentru o suprafata de 1000 mp. Programul se desfasoara pe o perioada de 8 ani.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Despre acest program, secretarul de stat Daniel Botanoiu, preciza ca „schema de sprijin este foarte simpla si accesibila, iar elementele de control introduse in actul normativ nu permit speculatorilor sa profite de acest sprijin in dauna producatorilor reali. Fiecare producator care are 1000 metri patrati de sere sau solarii se inregistreaza la Directia Agricola Judeteana de care apartine si prezinta o adeverinta prin care dovedeste ca detine suprafata respectiva de spatii protejate. Directia Agricola Judeteana verifica la fata locului, urmand sa mai faca doua verificari pe parcursul perioadei de productie : la infiintarea culturii si la momentul rodirii”.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016