Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crestere a cifrei de afaceri la producatorul de conserve Scandia

Tags: scandia

Producatorul de conserve Scandia Romana a inregistrat in primul trimestru al acestui an o cifra de afaceri de 41,29 milioane lei, in crestere cu aproximativ 14% fata de perioada similara a anului anterior, cand a raportat 36,48 milioane lei, a comunicat, vineri, compania.

La nivelul intregului an 2008, compania a inregistrat un business de 197,9 milioane lei, in crestere cu peste 19% comparativ cu 2007, cand a avut afaceri de 165,9 milioane lei.

Principalele contributii la atingerea cifrei de afaceri in 2008 au venit din partea conservelor de paté de ficat, care au avut o crestere de aproximativ 36% comparativ cu anul 2007, marcile Bucegi si Sibiu detinand un aport semnificativ in cresterea pe acest segment. Paté Bucegi a inregistrat in anul anterior o crestere de 34%, atingand o cota de 34,8%, iar Paté Sibiu o crestere de 40%.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

“Ne propunem ca si in 2009 sa continuam sa inovam, sa aducem formate si variante noi pe piata conservelor pe baza de carne. Avem in derulare investitii ce vor fi finalizate anul acesta, astfel incat prin modernizarea capacitatilor de productie sa putem raspunde mai bine nevoilor consumatorilor romani in ceea ce priveste gama de produse disponibile si raportul calitate / pret oferit”, a declarat CEO Scandia Romana, Robert Redeleanu.

Scandia Romana detine o cota valorica de peste 65 % pe piata din Romania. Compania concureaza pe piata conservelor cu filiala grupului ceh Hame, firmele Vascar, Glina si subsidiara grupului norvegian Orkla.

In prezent, compania are peste 670 de angajati si produce diferite sortimente de conserve, impartite in urmatoarele categorii: paté de ficat (Paté Sibiu, Paté Bucegi, Paté Sadu), conserve de carne (Carne Sibiu, Carne Bucegi, Sunca Augusta, Sunca Paltinis etc.) si mancaruri traditionale – Traditii (tocanita, ciolan cu fasole, ciorba de burta, sarmale, costita cu fasole, carnaciori cu fasole, ciorba de vacuta, ciorba de pui, ciorba de fasole ).
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016