Robert Redeleanu, directorul general al producatorului de conserve din carne Scandia Sibiu, sustine ca anul 2009 a fost mult mai greu decat estima initial, scaderea vanzarilor de conserve din carne fiind mai accentuata in cea de-a doua jumatate a anului decat in primul semestru.
"Consumatorul roman nu mai este dispus sa plateasca ineficientele din lantul de aprovizionare, din achizitii si e din ce in ce mai atent la preturi, de aceea criza este o buna oportunitate pentru toti jucatorii din piata de a practica programe de eficientizare", explica el, adaugand ca anul acesta un muncitor nu isi mai permite sa plateasca intre 7 si 9 lei pentru o mancare in conserva asa cum facea in 2008.
Citeste mai mult in Ziarul Financiar
"Consumatorul roman nu mai este dispus sa plateasca ineficientele din lantul de aprovizionare, din achizitii si e din ce in ce mai atent la preturi, de aceea criza este o buna oportunitate pentru toti jucatorii din piata de a practica programe de eficientizare", explica el, adaugand ca anul acesta un muncitor nu isi mai permite sa plateasca intre 7 si 9 lei pentru o mancare in conserva asa cum facea in 2008.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Ziarul Financiar
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News