Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cultivatorii de fructe din UE isi vor putea exporta produsele pe piata din Satatele Unite

cultivatorii-de-fructe-din-ue-isi-vor-putea-exporta-produsele-pe-piata-din-satatele-unite

Departamentul american al Agriculturii a publicat un set de masuri care trebuie luate de cultivatorii europeni, acesta fiind pas necesar care sa faciliteze exporturile de mere si pere din UE spre SUA.


Cultivatorii europeni de fructe vor putea sa exporte mere si pere in SUA la finele acestui an, dupa cum a anuntat Executivul comunitar, dupa publicarea unor noi reguli de catre autoritatile americane.
 
Intr-un comunicat de presa, comisarii europeni ai Agriculturii, Comertului si Sanatatii si Protectiei Consumatorilor au salutat publicarea de catre Departamentul american al Agriculturii a unui set de masuri care trebuie luate de cultivatorii europeni, considerand aceste masuri drept un pas necesar care sa faciliteze exporturile de mere si pere din UE spre SUA.
 
„Aceasta ar fi o masura benefica pentru fermierii europeni, dintre care multi si-au pierdut pietele de export ca urmare a sanctiunilor impuse de Rusia in 2014. Deschiderea pietei americane pentru recolta din 2016, adica pana in luna septembrie 2016, este fezabila daca toate partile isi continua eforturile”, se arata in comunicatul semnat de cei trei comisari europeni.
Cererea de simplificare a accesului pe piata americana dateaza din 2007 si acopera opt state membre, mai precis Belgia, Danemarca, Spania, Franta, Italia, Olanda, Polonia si Portugalia.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Comisia Europeana estimeaza ca valoarea comerciala a acestor exporturi este una modesta, de aproximativ 10 milioane de euro dar ca ar oferi o gura de oxigen binevenita unui sector supus la presiuni severe. In urma sanctiunilor impuse de Rusia in 2014, exporturile de fructe ale Poloniei si Belgiei s-au redus cu 50%.

In paralel, Uniunea Europeana vrea sa ajunga la un acord de liber schimb mult mai amplu cu SUA, asa-numitul Tratat Transatlantic pentru Comert si Investitii care presupune un nivel crescut de angajament la cel mai inalt nivel.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016