Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cum iei credite prin Primul siloz
Cei care doresc să obţină licenţa de depozit trebuie să depună o cerere scrisă, prin delegat sau prin poştă, la Biroul Unic din cadrul Ministerului Agriculturii Pădurilor şi Dezvoltării Rurale. După înregistrarea cererilor, secretarul Comisiei convoacă Comisia, în vederea desemnării organismelor de audit pentru verificarea şi certificarea condiţiilor financiare
şi tehnice ale operatorilor economici care solicită licenţa.
Comisia transmite în scris reprezentanţilor organismelor de audit decizia de începere a acţiunii de verificare şi certificare a condiţiilor financiare şi tehnice pentru depozitele care au depus cereri de acordare a licenţei.
Organismul de audit judeţean desemnat, împreună cu reprezentantul operatorului economic care a depus cererea pentru acordarea licenţei, se deplasează la depozitul care urmează să fie verificat.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
În vederea acordării licenţei de către Comisie, organismul de audit verifică în teren documentele privind îndeplinirea condiţiilor pentru funcţionarea depozitului, condiţiile tehnice şi financiare, conform modelului de raport de audit, întocmit de direcţia de audit din minister şi transmis în teritoriu.
Imediat după primirea rapoartelor de audit, însoţite de documentele privind îndeplinirea condiţiilor pentru funcţionarea depozitului, în copii certificate de organismele de audit, secretarul Comisiei convoacă întrunirea acesteia, pentru analizarea şi pronunţarea cu privire la acordarea licenţei sau respingerea cererii.
După luarea deciziei, secretarul Comisiei înştiinţează în scris depozitarul asupra celor decise.
Pentru a i se elibera licenţa, beneficiarul va achita o taxă de 100 lei la trezorerie. Licenţa este valabilă 5 ani de la data emiterii pentru fiecare depozit şi, la cererea scrisă a depozitarului, poate fi prelungită pentru o perioadă de maximum 3 ani, contra unei taxe de prelungire, reprezentând 60% din valoarea taxei pentru acordarea licenţei de depozit.
Citeste mai mult in Eve
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News