Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cursuri de Formare Auditor, organizate in Timisoara, Arad, Oradea, in perioada Noiembrie - Decembrie


Lloyd's Register Romania organizeaza Cursuri de Formare Auditor Extern / Intern in Timisoara, Arad, Oradea in perioada Noiembrie-Decembrie 2010, informeaza un comunicat al companiei. Pe langa evaluarea si certificarea sistemelor de management, Lloyd`s Register Romania acopera si o gama larga de servicii de instruire. Acestea sunt structurate pe diferite nivele de competenta si sunt organizate pe doua sisteme: publice (organizate in mod regulat in diferite zone ale tarii) sau private (in cadrul companiilor).
Astfel, in cadrul sesiunilor publice, in perioada Noiembrie-Decembrie, compania organizeaza urmatoarele structuri de curs in Timisoara, Arad si Oradea:

Tema Curs: Auditor Extern pentru standardul ISO 14001
Durata Curs: 5 zile, Numar participanti: min. 6/max. 10,

Tema Curs: Auditor Intern Sistem Integrat ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Durata Curs: 3 zile, Numar participanti: min. 6/max. 12,

Perioadele de desfasurare si locatiile pentru ambele cursuri vor fi stabilite de comun acord cu participantii.

Serviciile incluse sunt similare pentru cele doua teme:
1. Suport de curs:
- format electronic - va fi pus la dispozitie anterior inceperii cursului pentru a putea fi studiat
- pe hartie - va fi pus la dispozitie odata cu inceperea cursului
2. Diploma:
- in cazul absolvirii examenului final - Certificat de absolvire
- in cazul neabsolvirii examenului final - Certificat de participare (cu posibilitatea de a relua ulterior examenul fara nici un cost suplimentar)
3. Masa de pranz

Cursurile au un caracter interactiv, incluzand o serie de studii de caz si exercitii, precum si feedback-ul permanent din partea lectorului.

Studiile de caz sunt organizate pe baza unei documentatii care descrie sistemul de management (specific temei cursului) din cadrul unei organizatii fictive, precum si descrierea unor situatii imaginare asociate cu „nereguli” si „constatari”.

Exercitiile practice (incluzand si „auditul simulat”) vor parcurge toate subiectele prezentate teoretic in prealabil. Veti exersa concret pregatirea, desfasurarea si raportarea unui audit.

Lloyd`s Register Quality Assurance (LRQA) efectueaza evaluari si certificari ale sistemelor de management.

LRQA a fost infiintata in 1985 ca raspuns fata de primul standard de calitate si este primul organism acreditat de catre Consiliul National Britanic de Acreditare (UKAS), cat si de cel similar german (DAR). In prezent, detine peste 45 de acreditari si prin cele 41 de birouri din intreaga lume, a fost aleasa de peste 45.000 de clienti si a emis peste 60.000 de certificate in 120 de tari.

Printre cei care au ales serviciile LRQA Romania se numara: Vodafone, Orange, Parmalat, Heineken, Alstom, Antibiotice SA, JTI, British American Tobbaco, DHL, Elba, Complexul Energetic Craiova, UCMR, Lafarge, Complexul Energetic Rovinari, TMK, Volvo Romania, Hoeganaes Corporation, SKE, Incontro Prefabbricati, Koyo, Makita, Timken, Argus, UNTRR, Dalkia Termo Prahova, Honeywell, Ceradez, Zentiva, Takosan, Guyomarc`h, Vrancart, Ronera Rubber, Santierul Naval Damen, Romstal, ArcelorMittal, Doosan IMGB, Agentia Spatiala Romana, ECA, Acellum, Delphi Diesel Systems, etc.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016