Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cursuri pentru fermieri, intr-un proiect comun Romania-Bulgaria, sprijinit prin fonduri europene


In localitatea Adamclisi, OJCA Constanta in parteneriat cu Municipalitatea Generală din Tosheno, Bulgaria, au intocmit un proiect de realizare a Centrului de Cooperare si Consultanta Transfrontaliera Romania - Bulgaria, arata un comunicat de presa al oficiului.

Obiectivul general al viitorului centru il constitue promovarea dezvoltarii economice durabile a regiunii de granita Romania - Bulgaria si reducerea caracterului periferic prin cresterea cooperarii intre populatia angajata in activitati cu specific agricol din regiunea de sud a judetului Constanta si districtul Dobrich, precum si asigurarea fluxului informational necesar pentru infiintarea si intretinerea unor exploatatii agricole eficiente si a unor afaceri profitabile in sectorul agro-alimentar.


Dintre obiectivele specifice enumerăm:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

1. Desfasurarea a patru sesiuni de instruire, informare si perfectionare la care vor participa patru grupe de cursanti cuprinzand fiecare cate 30 de fermieri din mediul rural al regiunii transfrontaliere vizate ( 20 din judetul Constanta si 10 din districtul Dobrich, Bulgaria), O.J.C.A. Constanta asigurand toti lectorii, prin consilierii consultanti pentru tematica stabilită.

2. Intocmirea studiilor necesare de fezabilitate, proiect tehnic, studii topo, geodezice si urbanistice zonale pentru realizarea obiectivului Centru de Cooperare si Consultanta Transfrontaliera Romania - lgaria in localitatea Adamclisi.

3. Crearea unei burse agricole virtuale prin intermediul unui web-site care va pune in legatura directa producatorii cu potentialii cumparatori de produse agro-alimentare.

4. Editarea unui manual bilingv de bune practici (300 de exemplare ) ce va fi distribuit in judetul Constanta si districtul Dobrich.

Grupul - ţintă va fi format din 120 de persoane, 80 din comunele situate in partea de sud a judetului Constanta si 40 din districtul Dobrich, Bulgaria, selectati in functie de aparteneta la una din urmatoarele categorii:

- proprietari de teren agricol, fermieri, arendasi sau alte persoane care doresc sa devina intreprinzatori in mediul rural;
- persoane din mediul rural care doresc sa mentina si sa dezvolte activitati agroturistice, angajati sau potentiali angajati ai unitatilor de turism rural.

Beneficiarii finali directi ai actiunii vor fi aproximativ 110.000 de persoane din populatia ocupata in agricultura din regiunea de sud a judetului Constanta si 34.000 de persoane din districtul Dobrich din Bulgaria.

Consiliul Local Adamclisi va fi un partener foarte important in cadrul proiectului si va avea rolul de solicitant al finantarii in cadrul Programului Phare CBC Romania - Bulgaria 2006, fiind beneficiarul proiectului. De asemenea Consiliul Judetean Constanta va asigura managerul de proiect, un asistent, un economist si un specialist pe probleme de agricultura, iar Camera de Comert si Industrie Dobrich va transfera experienta sa in materie de organizare a unor sesiuni de instruire pe diverse teme si se va implica in diseminarea informatiei la nivel regional.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016