Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dacian Cioloş vizitează România pentru a discuta despre viitorul PAC


Comisarul european pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Dacian Cioloş, va participa, de astăzi până vineri, la o serie de evenimente la Bucureşti şi Sibiu şi se va întâlni cu ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, şi reprezentanţi ai organizaţiilor profesionale din agricultură, potrivit Mediafax. Cioloş va închide lucrările conferinţei "Contribuţia fondurilor europene la integrarea populaţiei rome".
De asemenea, oficialul european va avea discuţii pe tema viitorului Politicii Agricole Comune (PAC) cu membrii comisiilor parlamentare de resort şi cu reprezentanţi ai organizaţiilor agricole. Cioloş va participa, mâine, la deschiderea lucrărilor conferinţei "Concurenţa în sectoarele-cheie ale economiei româneşti", după care se va deplasa la Sibiu pentru a închide lucrările conferinţei "Agricultura de semi-subzistenţă în UE: Situaţia actuală şi perspective". Comisarul UE se întâlneşte, mâine, la Sibiu, cu ministrul Valeriu Tabără.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Vineri, Cioloş se va întâlni cu reprezentanţi ai organizaţiilor profesionale din domeniul creşterii animalelor pentru a discuta viitorul Politicii Agricole Comune.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton