Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Daea isi cere scuze public pentru ca a asociat cu Holocaustul incinerarea porcilor cu pesta

daea-isi-cere-scuze-public-pentru-ca-a-asociat-cu-holocaustul-incinerarea-porcilor-cu-pesta

Pentru aceasta declaratie, sefului MADR i s-a cerut demisia, insa acesta a preciat ca va ramane in functie.


Ministrul Agriculturii, Petre Daea, isi cere scuze public pentru declaratiile facute marti seara, cand a asociat incinerarea porcilor de la Tulcea cu Holocaustul.
 
„Imi declar respectul pentru toti membrii comunitatii evreiesti si fac precizarea ca am vrut sa prezint situatia deosebit de grea cu care se confrunta in aceasta perioada crescatorii de porci din cauza pestei porcine africane. In sufletul meu este foarte multa durere, am vrut doar sa descriu momentele ingrozitoare cu care se confrunta atat fermierii nostri, cat si cei care gestioneaza aceasta criza. Doamne fereste, nu am jignit pe nimeni in viata mea, imi iubesc semenii, am exprimat doar durerea sufleteasca si sper sa fiu inteles!”, a afirmat ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, intr-un comunicat.
 
Uniunea Salvati Romania a cerut, printr-un comunicat demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea, in urma declaratiilor iresponsabile de asociere a incinerarii porcilor de la Tulcea cu Holocaustul.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Comparatia ministrului care face trimitere la Holocaust si victimele acestuia nu poate fi trecuta cu vederea. Cerem Guvernului sa-l demita imediat pe ministrul Daea. Este incredibil cum un reprezentant al Guvernului poate fi atat de iresponsabil si sa faca asemenea declaratii. Comparatia arderii porcilor cu o tragedie soldata cu milioane de victime este inacceptabila. Incapacitatea de a pricepe ce spun a ministrilor acestui Guvern de incompetenti in frunte cu Viorica Dancila nu este o scuza”, a declarat Dan Barna, presedintele USR, citat in comunicat.
 
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marti seara, explicand masurile care se iau pentru a izola focarul de pesta porcina africana de la Carniprod Tulcea, unde trebuie sacrificate 45.000 de animale, ca „singura metoda este sacrificarea. Porcii toti se incinereaza , e o munca extraordinara, acolo este ca la Auschwitz”.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016