In Dambovita s-a incheiat treieratul graului, obtinandu-se pe cele 31.360 hectare o productie medie de 2850 kg/ha. Din totalul de 89.370 tone, 75%, adica 65.300 tone sunt stocate de producatori, repetandu-se istoria din anii trecuti, scrie ziarul local Dambovita. Intermediarii nu ofera mai mult de 35-40 bani/ kg, profitand de faptul ca graul din aceasta recolta este mai slab calitativ.
In aceste conditii, in majoritate, producatorii de cereale vor inregistra pierderi mari, neputand sa isi acopere costurile de productie.
Nici pentru programul “Primul Siloz” nu sunt auspicii prea bune, un singur depozit fiind interesat, dar cu tarife care reprezinta o treime din pretul graului...
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
In aceste conditii, in majoritate, producatorii de cereale vor inregistra pierderi mari, neputand sa isi acopere costurile de productie.
Nici pentru programul “Primul Siloz” nu sunt auspicii prea bune, un singur depozit fiind interesat, dar cu tarife care reprezinta o treime din pretul graului...
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News