Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Danezii caută fermieri cu facultate şi vorbitori de limba engleză


Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) are disponibile 10 de locuri de muncă în Danemarca, în domeniul creşterii animalelor la ferme. Una din cerinţele angajatorilor din nordul Europei este cunoaşterea limbii engleze, fapt ce pare să îi încurce pe fermieri. Cei care ar vrea să muncească trebuie să fie dispuşi să stea 18 luni departe de casă, să fi absolvit o facultate de profil în ultimii doi ani şi să aibă şi experienţă în domeniu, informeaza Evenimentul. „Interesul pentru ofertele din străinătate rămâne unul scăzut. Până acum, nimeni nu s-a interesat de oferta venită din Danemarca. AJOFM Suceava a reiterat o ofertă mai veche, prin care sunt solicitate 10 de locuri de muncă în Danemarca, în domeniul creşterii animalelor. Ca şi în urmă cu câteva luni, crescătorii de animale din judeţ nu se îngrămădesc să dea curs ofertei. Danezii aşteaptă potenţiali angajaţi, însă nu ştiu dacă judeţul nostru poate oferi personal cu studii superioare în zootehnie. Până acum au fost suficiente persoane care s-au interesat, dar noi încercăm să promovăm cât mai mult această ofertă, poate cineva o să aplice”, susţin reprezentanţii AJOFM Suceava.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Odată ajunşi în Danemarca, angajaţii vor încasa un salariu lunar de 1.300 de euro şi vor beneficia de cazare în incinta fermelor la un preţ promoţional: 200 de euro pe lună, cu masa inclusă. Până acum, nu s-a interesat nimeni pentru ocuparea unui loc de muncă din cele 10 disponibile. În total, la AJOFM sunt scoase peste 50 de oferte de locuri de muncă în străinătate. Peste hotare se caută medici, asistenţi medicali, brutari cu experienţă şi muncitori în construcţii în Grecia, Danemarca şi Spania.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016