Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Danone obtine 3,05 miliarde euro printr-o majorare de capital

Tags: danone

Danone a anuntat marti ca a strans 3,05 miliarde euro din prima sa majorare de capital din ultimii 22 de ani, grupul alimentar francez intentionand astfel sa isi reduca datoriile si sa cumpere rivali mai mici, afectati de criza financiara, informeaza NewsIn.

Danone a precizat ca a vandut 123,2 milioane noi actiuni pentru 24,73 euro fiecare, reprezentand o reducere de 31% fata de pretul de inchidere inregistrat la bursa cu o zi inainte de anuntul majorarii de capital, din 29 mai. Actionarii celui mai mare producator de iaurt din lume au putut subscrie pentru 4 noi actiuni pentru fiecare 17 titluri vechi detinute.

Reducerea oferita de Danone este mai mica decat cea oferita de alte mari companii franceze care au anuntat majorari de capital in 2009.
Producatorul de bauturi Pernod Ricard a strans in mai aproximativ un miliarde de euro prin vanzarea de actiuni cu o reducere de 36% in timp ce grupurile Lafarge, producator de ciment, si Saint Gobain, specializat pe materiale de constructii, au realizat majorari de capital de 1,5 miliarde euro fiecare, oferind reduceri chiar mai mari.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Grupul Danone, unul dintre liderii mondiali din industria alimentara, detine primul loc in lume in domeniul produselor lactate proaspete si locul doi in domeniul apelor minerale imbuteliate, a alimentatiei pentru copii si a nutritiei clinice.

In Romania, Danone a inregistrat in primul trimestru din 2009 o scadere a vanzarilor cu 10% fata de anul anterior.
In prezent, Danone Romania are aproximativ 720 de angajati. Compania are o capacitate de productie de 70.000 de tone pe an si a realizat in anul 2008 afaceri de circa 125 milioane de euro.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016