Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dezinteres. Doar 9 români au postat comentarii în dezbaterea publică privind viitorul Politicii Agricole Comune

comisia-europeanaMinisterul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) informează că, pe data de 03 iunie 2010, expiră perioada în care se pot posta comentarii ale cetăţenilor din Uniunea Europeană cu privire la viitorul Politicii Agricole Comune, pe site-ul Comisiei Europene.

Lansată la 12 aprilie 2010, de Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, dezbaterea urmăreşte implicarea unui număr cât mai mare de cetăţeni şi reprezentanţi ai societăţii civile, chemaţi să răspundă la patru întrebări fundamentale:

  • De ce avem nevoie de o politică agricolă comună?
  • Ce aşteaptă cetăţenii de la agricultură?
  • De ce este necesară o nouă reformă a PAC
  • ?
  • Ce instrumente sunt necesare pentru politica agricolă comună de mâine?

Evaluarea comentariilor publicului se va finaliza printr-un Raport care va fi prezentat în cadrul Conferinţei de la Bruxelles, din perioada 19-20 iulie 2010. Comisia Europeana va face public proiectul său privind viitoarea Politică Agricolă Comună, în noiembrie, ţinând cont de contribuţiile celor implicaţi în procesul de consultare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Din partea României, pe site-ul Comisiei au fost postate doar 9 comentarii. Statele cu cele mai numeroase contribuţii sunt Germania (452), Polonia (312) şi Franţa (285).


„Proiectul privind posibila configuraţie a Politicii Agricole Comune după 2013, din perspectiva României – elaborat de MADR, susţine menţinerea unui buget adecvat care să asigure un nivel de trai decent fermierilor, menţinerea specificaţiilor zonelor rurale, a modelului european de agricultură şi a tradiţiilor locale şi menţinerea finanţării din bugetul comunitar şi naţional, cu finanţarea proiectelor majore preponderent din bugetul comunitar”, a subliniat ministrul agriculturii şi dezvoltării rurale, Mihail Dumitru.

De asemenea, ministrul a solicitat, în diverse ocazii, implicarea cetăţenilor şi a organizaţiilor civice româneşti în procesul de consultare publică de la nivel european. În acest sens, MADR a consultat şi organizaţiile profesionale ale fermierilor cu privire la proiectul propus de România pentru viitoarea PAC.

Procesul de dezbatere publică a fost promovat intens de comisarul european Dacian Cioloş, atât cu prilejul vizitelor în România, cât şi în mass-media, prin interviuri şi declaraţii.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016