Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Document: ce prevede protocolul semnat duminica intre LAPAR si Ministerul Agriculturii


Duminica a avut loc la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale o intalnire intre reprezentantii Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) si conducerea Ministerului Agriculturii, in vederea solutionarii problemelor ridicate de agricultori. Intalnirea a durat 3 ore si s-a concretizat printr-un protocol semnat de ministrul agriculturii Mihail Dumitru si de catre presedintele LAPAR, Nicolae Sitaru.

Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) a hotarat ca in situatia in care calendarul stabilit impreuna cu cei din conducerea Ministerului Agriculturii nu e respectat, mitingul programat pe 22 aprilie sa se desfasoare pe data de 5 mai 2010.

RECOLTA.EU va prezinta prevederile protocolului semnat duminica.

1. Reducerea accizei la motorina la 21 euro / 1000 l, prin adoptarea HG la 1 mai 2010

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

2. Constituirea unui grup de discutii intre reprezentanti ai LAPAR, MADR si ANIF privind folosirea apei de irigatii in treptele 3 si 4, pentru ca pretul apei sa fie rezonabil.
3. Initierea unei masuri legislative care sa ia in considerare subventionarea primelor de asigurare. Hotararea ar trebui sa fie adoptata pana la 1 iunie 2010.
4. Pana la 30 aprilie platile pe suprafata sa fie platite de APIA in proportie de 80%.
5. MADR va avea o pozitie prudenta fata de cultivarea Organismelor Modificate Genetic, corelata cu opinia stiintifica a EFSA.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016