Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Doi copii au mancat struguri din gradina proprie si au murit. Politia a inceput ancheta

doi-copii-au-mancat-struguri-din-gradina-proprie-si-au-murit-politia-a-inceput-ancheta

Doi copii din Iasi au mancat struguri din gradina proprie si au murit la scurt timp dupa ingerarea acestora. Politia a inceput o ancheta si se va constata vinovatul.


Doi copii au murit dupa ce au mancat struguri stropiti cu substante toxice. Fructele le-au primit chiar de la mama lor, care le-a oferit micutilor fara sa le spele. Politia a deschis un dosar penal in acest caz.
 
Femeia de 24 de ani din comuna ieseana Coarnele Caprei sustine ca a cules strugurii din gradina proprie si i-a dat copiilor fara sa ii mai spele.
 
Micutii au inceput sa se simta rau imediat, asa ca mama lor a sunat la 112, iar la fata locului a ajuns un elicopter SMURD.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
In ciuda eforturilor disperate ale medicilor, baietelul cel mic, de un an si 10 luni, a intrat in stop cardio-respirator si a murit. Fratele lui, in varsta de 3 ani, a fost transportat la Spitalul de Copiii "Sfanta Maria", dar s-a stins si el dupa numai cateva ore.
 
Mama copiilor, care consumase si ea struguri, a avut nevoie de ingrijiri medicale, dar este in stare stabila.
 
Medicii cred ca atat ea, cat si copiii au fost intoxicati cu substante provenite din pesticide.
 
Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.
 
Tatal copiilor se afla la munca in Germania cand a primit cumplita veste. Va veni acasa pentru a-si inmormanta copiii.
 

Romania, cele mai mari vanzari la pesticide

 
In perioada 2011-2018, vanzarile de pesticide in UE au ramas stabile la 360 milioane de kilograme pe an, informeaza TVR care citeaza Agerpres. 
 
Impreuna, Franta, Spania, Italia si Germania sunt responsabile pentru doua treimi din vanzarile anuale de pesticide in UE, in frunte fiind Franta cu peste 80 milioane de milioane de kilograme in 2018. Comparativ, in Romania in anul 2018 vanzarile de pesticide s-au situat la aproximativ 11 milioane de kilograme pe an.
 
Cand vine vorba de categorii de pesticide vandute, in 2018 cele mai mari volume de vanzari au fost inregistrate la Fungicide si bactericide (45%), urmate de Ierbicide (32%), Insecticide si acaricide (11%).
 
In 2018 comparativ cu 2011, datele Eurostat arata ca cele mai mari cresteri ale vanzarilor de pesticide a fost inregistrate in Cipru (94%), Austria (53%), Franta (39%) si Slovacia (38%). Pe de alta parte, cele mai mari scaderi ale vanzarilor de pesticide au fost inregistrate in Portugalia (minus 43%), Irlanda ( minus 28%) si Cehia (minus 27%). Alte state care au inregistrat scaderi ale vanzarilor de pesticide sunt Italia, Olanda, Belgia si Romania.
 
Franta, Spania, Italia si Germania sunt principalii producatori agricoli din UE, reprezentand impreuna 51% din suprafata totala utilizata in agricultura in UE

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016