Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Doi ministri confirma ca Romania nu va trece printr-o criza alimentara

doi-ministri-confirma-ca-romania-nu-va-trece-printr-o-criza-alimentara

Ministrii Finantelor si Agriculturii au confirmat vineri ca Romania nu va trece printr-o criza alimentara. Iata ce spun acestia!


Ministrul Agriculturii a spus ca este important ca sprijinul financiar cuvenit fermierilor sa fie acordat la timp, pentru ca acestia sa se mentina competitivi si sa asigure un nivel de productie ridicat.
 
"Este important sa le platim fermierilor sumele cuvenite la timp. (...) Am finalizat aproape toate platile si, daca facem un calcul, este o valoare de peste un miliard de lei care deja a intrat in conturile lor. Incercam si facem toate aceste eforturi pentru ca ei trebuie sa ramana competitivi, sa asigure un nivel de productie cat mai aproape de potentialul maxim al Romaniei, pentru ca, vedeti, la nivel global se discuta de crize alimentare. Si vreau sa va spun si le spun tuturor romanilor ca Romania nu se afla intr-o astfel de situatie. Din punctul asta de vedere, suntem stabili in asigurarea cu produse agroalimentare a populatiei tarii. (...) Noi putem sa producem alimente pentru populatia tarii si sa ne asiguram necesarul intern", a spus Chesnoiu.
 
Adrian-Ionut Chesnoiu a adaugat ca Romania are sansa sa se transforme din granarul Europei in "hipermarket-ul" Europei, prin procesarea materiei prime in tara.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
"De siguranta alimentara nu trebuie sa fim ingrijorati pentru ca, v-am spus, in Romania nu se va putea vorbi de criza alimentara. Criza alimentara apare atunci cand este penurie de alimente. In schimb, evident, contextul geopolitic global ne va afecta si pe noi, in sensul in care se reconsidera, se reconfigureaza noi piete, iar agricultura Romaniei trebuie sa profite de acest lucru pentru ca putem cuceri piete noi si sa nu mai exportam materie prima, sa o procesam in tara, sa vindem produse agroalimentare cu valoare inalta. 
 
Chiar le spuneam astazi la conferinta colegilor nostri ca Romania poate deveni, din granarul Europei, hipermarket-ul Europei, se poate transforma in lucrul acesta, trebuie doar macar o veriga pe lantul de procesare sa fie integrata si cu siguranta avem aceasta oportunitate", a explicat ministrul Agriculturii.
 
Ministrul Finantelor, Adrian Caciu, a sustinut la randul sau faptul ca in tara noastra nu se va produce o criza alimentara, dar admite faptul ca vor mai exista cresteri ale preturilor la alimente.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016