Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dr. Pusca: Fondurile europene au salvat viticultura romaneasca

In conditiile in care sunt numeroase dezbaterile pe tema gradului scazut de atragere a banilor europeni, exista sectoare pe care fondurile Uniunii Europene le-au salvat.

Este cazul viticulturii, unde producatorii de vin spun ca fondurile europene i-au ajutat, avand in vedere ca pentru infiintarea unui hectar de vie costurile se ridica la circa 15.000 de euro si sunt mai greu de suportat in totalitate de investitori.
Domeniile viticole Dr. Pusca au beneficiat de banii europeni inca de la infiintare. Cei patru actionari cu participatii egale, Aldea Adrian, Robert Vasilian, Netzer Aurel si Pusca Ion, au investit in 2007 peste 1 milion de euro in amenajarea si plantarea a 132 de hectare de vita de vie in comuna Pestera, judetul Constanta.


"Efortul financiar pentru a planta un hectar de vita de vie este deosebit. Domeniile viticole au luat nastere in vara lui 2007, terenurile au fost luate in concesiune, iar soiurile de vita de vie au fost aduse din Franta si Romania. Investitiile s-au ridicat pana acum la peste 1 milion de euro plus contributia europeana", spune Ion Pusca, actionar al Domeniile viticole Dr. Pusca.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


El spune ca pentru un hectar cultivat de vita de vie investitiile se ridica la circa 15.000 de euro. "Fondurile europene au salvat viticultura romaneasca. Costurile pentru infiintarea unui hectar de vie se ridica la circa 15.000 de euro, iar prima productie de struguri pentru vin poate fi obtinuta dupa trei ani de la plantatie. De pe un hectar se pot culege intre 2-3.000 kg de struguri pe hectar."

Citeste mai mult in Ziarul Financiar
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016