Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
După model danez: JD Agro, cea mai modernă exploataţie agricolă din Ialomiţa
Danezii de la JD Agro realizeaza in Baragan cea mai mare exploatatie agricola privata. Pentru ca Europa Centrala si de Est reprezinta o piata noua si promitatoare pentru investitiile agricole, in nordul judetului Ialomita, in apropierea comunei Cocora, s-a nascut JD Agro, una dintre cele mai moderne ferme vegetale din tara, inaugurata recent.
Firma daneza Jantzen Development (JD) a investit aici peste 45 milioane de euro, exploatatia anuntandu-se deja ca un jucator important, avand nu mai putin de 6.000 ha, achizitionate cu aproximativ 15 milioane de euro, investitia permitand crearea pana in prezent a 35 locuri de munca.
In firma care opereaza pe raza judetelor Braila, Buzau si Ialomita si pe teritoriul a 12 comune, doar directorul Morten Sorensen este danez, restul sunt localnici. Afacerile societatii s-au extins acum si in judetele Teleorman si Constanta, unde au luat fiinta noi ferme.
Ulrik Helweg-Larsen, ambasadrul Danemarcei la Bucuresti, s-a aratat incantat de realizarile compatriotilor sai.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
10 milioane de euro s-au folosit pentru amenajarea sediului, a unei hale pentru sortarea si depozitarea cerealelor si a alteia rezervata ingrasamintelor si substantelor chimice necesare pentru tratamente, iar alte 4 milioane de euro pentru masini, utilaje si echipamente de ultima generatie, restul cheltuindu-se pentru acte, drumuri, dar si pentru pregatirea primei productii pe 3.100 ha.
In aceeasi ograda a fost ridicat un centru de depozitare, format din opt silozuri, echipamente de uscare si echipamente de curatarea cerealelor. Primele culturi, cele de grau, porumb si rapita, au avut insa productii modeste din cauza secetei, dar anul acesta gama de cereale este mai mare, odata cu lucrarea si a celorlalte 2.900 ha.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura