Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

E oficial: Comisia Europeana a aprobat noul PNDR propus de Romania

e-oficial-comisia-europeana-a-aprobat-noul-pndr-propus-de-romania

Decizia oficiala de aprobare a fost primita de autoritatile romane marti, 26 mai.


In data de 26 mai 2015, Comisia Europeana a transmis Romaniei decizia oficiala de aprobare a Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020. Romania are alocata prin PNDR 2014 — 2020 o suma totala de 9,363 miliarde de euro, din care 8,015 miliarde de euro reprezinta fondurile europene atribuite tarii noastre, iar 1,347 miliarde de euro reprezinta contributia nationala.
 
Noul program destinat dezvoltarii agriculturii cuprinde 15 masuri de finantare, iar cresterea productivitatii agroalimentare si integrarea productiei nationale in lanturi alimentare reprezinta cele doua obiective majore urmarite in noul PNDR.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Romania a fost printre primele tari care a transmis, in 2014, Comisiei Europene Programul National de Dezvoltare Rurala. Iata ca adoptarea oficiala a Comisiei Europene ne permite ca in cel mai scurt timp sa lansam toate masurile de finantare, lucru care se va intampla in cursul lunii iunie. Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale este pregatita sa primeasca proiecte in sesiune continua, ceea ce constituie o noutate fata de programul anterior. Noul Program vine cu o serie importanta de simplificari procedurale, care va permite o accesare mult mai facila si directionata spre cei ce au efectiv nevoie de finantare”, a precizat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016