Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Egalizarea subventiilor cu cele ale fermierilor europeni, cel mai devreme in 2014


La o întâlnire cu comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, premierul bulgar, Boiko Borisov şi ministrul agriculturii, Miroslav Naidenov, au cerut ca egalizarea plăţilor directe pentru fermierii din Bulgaria şi România cu media europeană să aibă loc la începutul anului 2014, şi nu în 2016, scrie cotidianul b 24 Ceasa, citat de Agerpres.

În acest fel Bulgaria va primi încă 226 milioane de euro, ceea ce ar fi un ajutor mare, a declarat ministrul Naidenov.

'Nu mai pot fi aplicate principii diferite pentru noile şi vechile state membre', a declarat Dacian Cioloş, în conferinţa de presă comună cu premierul bulgar Boiko Borisov, precizând că 'ar trebui aplicat unul şi acelaşi principiu, ţinându-se cont de caracteristicile fiecăreia din regiunile UE'.

Comisarul european şi-a exprimat speranţa că bugetul Uniunii Europene pe 2011 va fi adoptat până la sfârşitul acestui an, pentru a se evita o creştere a deficitelor bugetare ale statelor membre.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


În UE suntem 27 de premieri şi fiecare apără interesul propriei ţări, de aici vin şi divergenţele, a afirmat Boiko Borisov. El a subliniat că Bulgaria a pierdut miliarde de euro după ce a fost nevoită să închidă patru reactoare ale centralei nucelare de la Kozlodui ca să adere la Uniunea Europeană, iar cele 226 milioane de euro ar putea să fie o recompensă parţială a acestei pierderi.

În cursul vizitei lui Dacian Cioloş la Sofia, ministrul bulgar pentru agricultură şi alimentaţie, Miroslav Naidenov, i-a solicitat acestuia instituirea unei măsuri de susţinere a cultivatorilor de tutun, în cadrul Programului de dezvoltare rurală. 'Ne confruntăm cu o criză socială în aceste regiuni - cele mai sărace din ţară -, din cauza terminării subvenţiilor', a semnalat el.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016