Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Eurostat: 33% dintre români întâmpină privaţiuni materiale grave


O proporţie de 33% dintre români întâmpină privaţiuni materiale grave, în timp ce 42 de milioane de persoane din Uniunea Europeană au astfel de dificultăţi (8% din populaţia totală a Uniunii), relevă un studiu al Eurostat (Oficiul de Statistică al Comunităţilor Europene), publicat luni.
Nivelurile cele mai reduse ale acestui indicator se înregistrează în Luxemburg, Suedia, Olanda, Danemarca şi Spania (fiecare sub 3 la sută).

Studiul, care va constitui o bază de discuţii a conferinţei din 16-17 decembrie de închidere a Anului European pentru Combaterea Sărăciei şi Excluziunii Sociale 2010, arată că 17% din populaţie Uniunii Europene (81 de milioane de persoane) era în anul 2008 expusă riscului sărăciei după transferurile sociale, ceea ce înseamnă că venitul disponibil al respectivelor persoane era mai mic decât pragul sărăciei la nivel naţional în ţările lor.

Cele mai ridicate rate ale acestui indicator se înregistrează în Letonia (26%), România (23%) şi Bulgaria (21%), iar cele mai mici în Republica Cehă (9%), Olanda şi Slovacia (fiecare câte 11%).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Un obiectiv al Strategiei Europa 2020 este scoaterea din categoria celor expuşi sărăciei şi excluziunii sociale în UE a cel puţin 20 de milioane de persoane până în 2020.

Progresele către atingerea acestui obiectiv sunt măsurate în funcţie de 3 indicatori - persoane aflate în risc de sărăcie, persoane ce întâmpină privaţiuni materiale grave şi persoane ce locuiesc în menaje cu intensitate a muncii foarte scăzută. În anul 2008, 116 milioane persoane erau afectate de cel puţin una din aceste 3 forme de excluziune socială.

Dintre statele membre, cele mai ridicate rate erau în Bulgaria (45% din populaţie), România (44% din populaţie), Letonia (34% din populaţie) şi Polonia (31%), iar cele mai reduse în Olanda, Suedia şi Republica Cehă (15%).
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016