De pe masă băcăuanilor din zonele Asău, Agăș și Brusturoasa nu lipsește, până la Înălțare, pe lângă friptura de carne de miel și pască, brânza de oaie în coajă de brad. Ciobanii din zonă se mândresc cu produsul lor și spun că gustul este dat de calitatea laptelui, cantitatea de unt și de rețeta folosită, ținută secret de fiecare producător, scrie Adevărul. Produsul este înregistrat la Oficiul pentru Invenții și Mărci.
Tradiția pentru prepararea brânzei se păstrează din moși-strămoși. Ciobanii depozitează produsul în brânzărie, îngropat în pământ la un metru jumate pentru a sta la o temperatură de 5 sau 7 grade timp de două săptămâni pentru ca ea să aibă un gust deosebit, informeaza Evenimentul Regional al Moldovei.
Tradiția pentru prepararea brânzei se păstrează din moși-strămoși. Ciobanii depozitează produsul în brânzărie, îngropat în pământ la un metru jumate pentru a sta la o temperatură de 5 sau 7 grade timp de două săptămâni pentru ca ea să aibă un gust deosebit, informeaza Evenimentul Regional al Moldovei.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News