Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Evenimentul Zilei: Fructele şi legumele nu ne apără de cancer


Consumul regulat de fructe şi legume are doar foarte mic impact în ceea ce priveşte protejarea împotriva cancerului, arată un studiu recent la care au participat peste 500.000 de europeni. Întreaga mitologie cu privire la legumele şi fructele care protejează organismul de diferite forme de cancer a fost răsturnată de cercetarea internaţională care demonstrează că, în astfel de cazuri, boala poate fi prevenită numai în proporţie de 2,5%. Cu toate acestea, experţii subliniază că aportul regulat de fructe şi legume reprezintă un factor important pentru menţinerea unui organism sănătos.
În 1990, Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomanda populaţiei să consume zilnic cel puţin cinci porţii de fructe şi legume, pentru a preveni cancerul, dar şi alte boli cronice. Îndemnul a dat naştere la numeroase campanii de sănătate publică, mai ales în ţările dezvoltate.

Acest din urmă studiu, la care au participat voluntari din zece ţări europene, confirmă că asocierea dintre aportul de fructe şi legume proaspete şi reducerea posibilităţii de a face cancer este irelevantă.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Evenimentul Zilei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016