Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Expozitia AGRIPLANTA 2011, primul eveniment de profil desfasurat in camp, vine cu un nou concept in Romania


Programata in vara anului viitor, AGRIPLANTA reprezinta un nou concept expozitional care se va distinge prin loturi demonstrative, demonstratii cu masini si utilaje agricole, panele de discutii pe teme de interes pentru agricultura.

Evenimentul va avea loc langa Bucuresti (Fundulea, jud. Calarasi) pe o suprafata de 20 de hectare, in perioada 3 - 5 iunie 2011 si este organizat de DLG InterMarketing, subsidiara din Romania a DLG Germania (Societatea Germana pentru Agricultura).

Platforma independenta de comunicare, AGRIPLANTA raspunde cerintelor unei agriculturi performante si aduce in prim plan o gama larga de input-uri pentru agricultura - seminte, fertilizanti, produse pentru protectia plantelor, echipamente agricole moderne si tehnologii de ultima generatie.

AGRIPLANTA ofera astfel multe puncte de interes care contribuie la dezvoltarea unui eveniment atractiv pentru expozanti, dar si incitant pentru vizitatori:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


  • loturi demonstrative;
  • spatiu de expunere pe teren exterior - in camp si in corturi expozitionale;
  • zone special amenajate pentru demonstratii comentate: masini pentru prelucrarea solului, masini de erbicidat - ca noutate in Romania, BUMPY ROAD - platforma simulare teren accidentat pentru testarea stabilitatii (platforma certificata DLG);
  • tractor ability: tractor si tractorist - performanta si abilitati;
  • tractor drive-test pentru vizitatori specialisti;
  • panele de discutii cu participarea unor experti romani si straini.

AGRIPLANTA aduce in beneficiul sectorului agricol din Romania experienta de peste 125 de ani a DLG (organizatorul celui mai mare targ de masini si utilaje agricole din lume, Agritechnica) si experienta indelungata pe piata de profil a Intermarketing & Consulting, organizatorul targului Agraria (care se desfasoara de 16 ani consecutiv la Cluj-Napoca).
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016