Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fabrica de zahăr Bod va fi scoasă la licitaţie în luna august


Una din cele patru fabrici de prelucrare a sfeclei de zahăr de la noi– unitatea Bod – va fi scoasă la licitaţie, iar preţul de pornire va fi de 1,2 milioane de lei, fără TVA, scrie Adevarul. Astfel, fabrica are datorii de peste jumătate de milion de lei doar către Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale.
Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Braşov va scoate la licitaţie, pe 16 august, Fabrica de Zahăr Bod, care se întinde pe o suprafaţă de 42.000 de metri pătraţi şi construcţii adiacente - o fermă compusă din saivan, două magazii, bazin de apă.

Cine sunt creditorii

Creditorii societăţii sunt Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, unitatea teritorială 350 cu sediul în Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov la care Fabrica de zahăr Bod are datorii de 523.000 de lei, potrivit anunţului de vânzare, citat de Mediafax. Printre creditori se află şi Administraţia Finanţelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii Braşov pentru o creaţă de 529 de le.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Preţul de pornire, stabilit la suma de 1,2 milioane de lei nu include TVA şi reprezintă preţul de evaluare diminuat cu 25 la sută, conform art. 162 din OG 92/2003, republicată.

Licitaţia se va desfăşura pe 16 august, ora 11.00, la sediul Direcţia Generală a Finanţelor Publice Braşov.

Cei interesaţi de cumpărarea fabricii trebuie să prezinte, până pe data de 15 august, o ofertă de cumpărare şi să facă dovada plăţii taxei de participare reprezentând zece la sută din preţul de pornire al licitaţiei. De asemenea, aceştia trebuie să facă dovada că nu au obligaţii fiscale restante la bugetul consolidat al statului sau la bugetul local.

Fabricile de prelucrare, aproape de faliment

Din cele 33 de fabrici de prelucrare a zahărului din sfeclă de dinainte de ’89, în prezent mai funcţionează doar patru şi doar una dintre ele mai are capital românesc. Românii mănâncă anual 550.000-600.000 de tone de zahăr, din care doar o cincime este produs în fabricile de prelucrare autohtone.

Citeste mai mult in Adevarul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016