Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Optimism la Fabrica de Zahar Bod privind productia anului 2013

Ioan Urdea, directorul Fabricii de Zahar Bod, sustine ca anul trecut compania a inregistrat o crestere a productiei de zahar, aceasta urcand de la 16.381 de tone in 2011 la 16.753 de tone, in ciuda secetei care a afectat productia.
"Asta cu toate ca a fost un an foarte greu pentru agricultori, avand in vedere ca in Brasov si Covasna, unde e prioritara cultura de sfecla de zahar, a fost o seceta de 100 de zile", a declarat Ioan Urdea pentru Bursa.
El se asteapta in acest an la cresterea suprafetelor de sfecla de zahar contractate de companie, ceea ce ar duce la o crestere a productiei de zahar cu 10-15%.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
valabila 48h
Sfecla de zahar este o cultura subventionata suplimentar, in 2012 subventia pe hectar la sfecla depasind 600 de euro.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi