Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Familia Antinori, interesatã sã producã vinuri in Romania, in parteneriat cu Halewood
Casa de vinuri Antinori din Italia, una dintre cele mai renumite din Europa, este interesata sa-si extinda activitatea in Romania si pe partea de productie, dupa ce, la momentul actual, este prezenta doar pe segmentul distributiei prin intermediul Halewood Romania, filiala locala a companiei britanice Halewood International.
“Stiu ca exista discutii intre Antinori si conducerea Halewood. Antinori este interesata de viticultura, nefiind exclus un parteneriat pe partea de productie cu noi”, a declarat pentru Business Standard Mihai Chitic, directorul comercial al Halewood, unul dintre principalii jucatori pe piata interna a vinurilor.
Vinurile Antinori sunt importate de Halewood Romania de circa patru ani, compania din Prahova mai reprezinta alte 14 case mari de vinuri. Pe lista se afla branduri precum Antinori - Italia, Torres - Spania, Andre Lurton - Franta, Villa Maria - Noua Zeelanda, Trapiche - Argentina si Concha Y Toro - Chile.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Chitic spune ca vinurile din import au mers mult mai bine anul trecut pe piata interna, in special spre sfarsitul anului, fata de cele din productia interna, fiind inregistrata o majorare de 37% in volum, respectiv 42% valoric, nivel insa destul de mic raportat la cel din alti ani. In 2007, era inregistrata o majorare a vanzarilor la vinurile din import de circa 70%, aceasta gama fiind gasita pe piata la preturi incepand de la doi euro sticla si pana la 500 de euro.
Citeste mai mult in Business Standard
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News