Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Fermierii bistriţeni îşi fac propriile centre de colectare a laptelui
Fermierii din Bistriţa-Năsăud, peste 14.000 la număr, constituiţi în peste 170 de asociaţii, vor să îşi înfiinţeze propriile centre de colectare a laptelui, informeaza . Centrele vor funcţiona cel mai probabil în unităţi de prelucrare care fie au dat faliment, fie se vor închide, potrivit preşedintelui Asociaţiei judeţene a crescătorilor de taurine, Cristian Galea. Acesta a declarat, joi, în adunarea generală a asociaţiei, că procesatorii nu îi ascultă pe fermieri, iar singura soluţie este ca asociaţiile să îşi înfiinţeze centre de colectare a laptelui.
"Noi încercăm identificarea unor unităţi de procesare care fie s-au închis, fie vor să se închidă. O să identificăm aceste unităţi şi să vedem ce putem face, dar, până una-alta, trebuie să facem acele centre de colectare a laptelui, fiindcă altfel vom putea discuta cu procesatorii în condiţiile în care noi suntem proprietarii centrelor de colectare", a spus Galea.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Mai mulţi fermieri prezenţi la adunarea generală a Asociaţiei judeţene a crescătorilor de taurine s-au declarat nemulţumiţi de valoarea subvenţiilor pe litru şi de preţul scăzut al laptelui, cei mai puţini bani revenindu-le crescătorilor. Ei au arătat că, în UE, preţul laptelui scade, dar creşte subvenţia din partea statului.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura