Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii bistriţeni îşi fac propriile centre de colectare a laptelui


Fermierii din Bistriţa-Năsăud, peste 14.000 la număr, constituiţi în peste 170 de asociaţii, vor să îşi înfiinţeze propriile centre de colectare a laptelui, informeaza . Centrele vor funcţiona cel mai probabil în unităţi de prelucrare care fie au dat faliment, fie se vor închide, potrivit preşedintelui Asociaţiei judeţene a crescătorilor de taurine, Cristian Galea. Acesta a declarat, joi, în adunarea generală a asociaţiei, că procesatorii nu îi ascultă pe fermieri, iar singura soluţie este ca asociaţiile să îşi înfiinţeze centre de colectare a laptelui.

"Noi încercăm identificarea unor unităţi de procesare care fie s-au închis, fie vor să se închidă. O să identificăm aceste unităţi şi să vedem ce putem face, dar, până una-alta, trebuie să facem acele centre de colectare a laptelui, fiindcă altfel vom putea discuta cu procesatorii în condiţiile în care noi suntem proprietarii centrelor de colectare", a spus Galea.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Mai mulţi fermieri prezenţi la adunarea generală a Asociaţiei judeţene a crescătorilor de taurine s-au declarat nemulţumiţi de valoarea subvenţiilor pe litru şi de preţul scăzut al laptelui, cei mai puţini bani revenindu-le crescătorilor. Ei au arătat că, în UE, preţul laptelui scade, dar creşte subvenţia din partea statului.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016