Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Fermierii isi fac propriile fabrici de lapte
Membrii Federaţiei Naţionale a Crescătorilor de Bovine au anunţat că vor porni un proiect care va schimba relaţia lor cu companiile multinaţionale care procesează laptele. Fermierii au cerut şi sunt pe cale să obţină garanţii guvernamentale pentru crearea unei reţele de microfabrici de procesare a laptelui, transmite corespondentul AMOS News (Informatia.ro).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Potrivit preşedintelui federaţiei, Mircea Ciurea, este vorba de 42 demicrofabrici pentru industrializarea laptelui. Ele vor avea o capacitate de producţie de 4.000 de litri pe schimb. Fabricile vor produce lapte îmbuteliat, iaurturi, brânzeturi şi alte produse, sub un brand naţional. Fiecare fabrică va costa câteva sute de mii de euro, bani care vor proveni din credite bancare, garantate de stat. Fiecare fabrică va avea propriile sale maşini pentru colectat lapte şi pentru distribuţia produselor. De asemenea,fiecare fabrică va crea minim 10 locuri de muncă, în afara şoferilor. Potrivit fermierilor, această investiţie va schimba relaţia lor cu companiile multinaţionale, care importă masiv lapte praf din Ungaria, Polonia sau Slovenia. Potrivit fermierilor români, doar 15 la sută din laptele vândut pe piaţa românească este produs în România.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura