Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii pot afla câţi bani vor primi în 2010 (video)

Tags: videoapia

Fermierii pot afla câţi bani vor primi pentru pământul lucrat în 2010 şi ce condiţii trebuie să îndeplinească pentru a beneficia de aceste fonduri. Agenţia de Plăţi a lansat o campanie de informare şi speră să limiteze numărul erorilor din cererile depuse de agricultori, greşeli care pot duce la plata unor penalizări.
Sancţiuni riscă şi cei care încalcă regulile de bune practici agricole. Inspectorii Agenţiei de Plăţi vor face mai multe controale pe teren, iar cei găsiţi în neregulă vor pierde dreptul de a primi subvenţii.

Cererile pentru plata banilor vor fi depuse din martie, iar termenul limită este 17 mai. Din acest an, agricultorii care au acces la internet pot depune cererile şi on-line, prin aplicatia IPA.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a efectuat, în anul 2009, plăţi în valoare totală de peste 1,281 miliarde euro din Fondul European de Garantare Agricolă şi din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală, reprezentând formele de sprijin financiar pentru fermieri.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

În perioada 1 ianuarie - 29 decembrie 2009, APIA a plătit din FEGA circa 840,442 milioane euro pentru Schema de Plată Unică pe Suprafaţă SAPS (2007, 2008, 2009), schemele de plată pentru culturi energetice, plata separată pentru zahăr şi plăţile pentru tomatele destinate procesării. Este vorba de plăţi efective de 2,102 milioane euro în contul SAPS 2007, 528,82 milioane euro pentru SAPS 2008 şi de avansul de 70 la sută acordat în cadrul campaniei SAPS 2009, începând cu 16 octombrie 2009, în valoare de 309,519 milioane euro.

În suma totală de peste 840 milioane de euro nu au fost incluse Plăţile Naţionale Directe Complementare, sumele temporare colectate de APIA pentru restructurarea plantaţiilor viti-vinicole, schemele de sprijin din cadrul măsurilor de piaţă, sancţiunile şi compensările, precum nici debitele recuperate.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016