Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Fermierii pot depune cereri la APIA pentru avansul privind depozitarea privata a carnii de porc
Agentia si-a reluat activitatea dupa programul normal, incepand cu data de 4 ianuarie, avand ca prioritate in aceasta luna in luna finalizarea controalelor la exploatatiile agricole aflate in esantionul de verificari pentru subventiile din 2015.
Regulamentul stabileste tipurile de produse eligibile, perioadele de depozitare, garantiile aferente cererilor de sprijin precum si cuantumul ajutorului pentru fiecare categorie de produs.
Perioada de depunere a cererilor este deschisa incepand cu data de 04.01.2016. Conditiile generale de derulare a masurilor de depozitare privata sunt stabilite prin Regulamentul (CE) NR. 826/2008 al Comisiei din 20 august 2008 de stabilire a normelor comune de acordare a ajutorului pentru depozitarea privat a anumitor produse agricole, cu modificarile si completarile ulterioare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
valabila 48h
Pe site-ul oficial al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, sectiunea „Masuri de Piata”, subsectiunea „Carne” poate fi consultat materialul „Aspecte generale privind derularea masurii de depozitare carne de porc”. Pentru precizari suplimentare, beneficiarii pot contacta APIA la adresa de e-mail zootehnie.apia@apia.org.ro sau la numarul de telefon: 021.200.50.26.
Agentia de Plati si Interventie in Agriculturasi-a reluat pe 4 ianuarie programul normal de lucru, iar principala prioritate a functionarilor agentiei in luna ianuarie este aceea de a finaliza controalele la exploatatiile agricole aflate in esantionul de verificari pentru subventiile din 2015.
Fara incheierea acestor proceduri, conform regulamentelor europene, APIA nu poate achita subventia integrala, respectiv cea de-a doua transa din subventia pe anul 2015.
Data limita pana la care APIA trebuie sa achite fermierilor restul din platile directe pe 2015 – schemele din cererea unica este 30 iunie, insa ministrul Achim Irimescu a declarat la ultima conferinta de presa de anul trecut ca virarea banilor se va relua din luna februarie.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiIdei de afaceri in agricultura