Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii vor primi subventia doar daca se inregistreaza la Fisc. Exceptie: fermierii din zone defavorizate


Crescătorii de animale şi producătorii agricoli în domeniul producţiei ecologice, din zonele defavorizate, vor putea beneficia de fonduri de milioane de euro, chiar dacă nu s-au înregistrat ca persoane fizice autorizate, România obţinând în acest sens acordul Comisiei Europene (CE), potrivit ministrului Agriculturii, Valeriu Tabără.
Guvernul a aprobat miercuri o hotărâre care suspendă demersurile de înregistrare ca PFA a beneficiarilor din zonele defavorizate, proces care se desfăşura într-un ritm lent şi care punea în pericol atragerea în aceste zone a 17-18 milioane de euro.

Din cei 13.380 de crescători de animale (pentru un efectiv de animale de 62.385 capete) care trebuiau să se înregistreze ca PFA, numai 1.995 au realizat acest demers (pentru un efectiv de animale de 14.493 capete).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Eliminarea restricţiei de înregistrare ca PFA va conduce la atragerea în zonele defavorizate a unor fonduri de 18-19 milioane de euro în domeniul creşterii animalelor şi de 3 milioane euro pentru producţia ecologică.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton