Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Finantare de 150 de milioane de euro. Peste 800 de proiecte au fost depuse

finantare-de-150-de-milioane-de-euro-peste-800-de-proiecte-au-fost-depuse

Depunerea cererilor pentru schema de energie se incheie maine, 15 februarie 2024, ora 23.59. Expertii din domenii spun ca peste 800 de proiecte au fost deja depuse pentru aceasta finantare.


In ceea ce priveste bugetul de 150 de milioane de euro, acesta a fost consumat in proportie de peste 80%.
 
In plus, firmele de consultanta care se ocupa de scrierea si depunerea proiectelor spun ca fermierii care vor sa aplice mai au inca timp, dosarul fiind relativ usor de realizat si se poate intocmi in cateva ore.
 
"Inainte de a intra in emisiune, aveam undeva la 820 de proiecte. Dupa estimarile noastre, credem ca bugetul ajunge pentru un pic peste 1.000 de proiecte. Credem ca s-a consumat deja peste 80% din buget, deci ar mai fi si bani, ar mai fi si un pic de timp. Noi am incercat ca pentru ultimele 2-3 zile sa fim liberi, pentru ca pe orice program se trezesc oamenii in ultimele zile ca vor sa depuna, asa ca sa putem sa-i ajutam cu depunerea proiectului.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
In mare, avem nevoie de cartea funciara, avem nevoie de cod CAEN autorizat din grupa codurilor CAEN 01, 10 sau 11, certificatul constatator extins, actul constitutiv, buletinul reprezentantului legal si dreptul de folosinta asupra terenului – ca este contract de inchiriere, de comodat, de superficie, chiar si sub semnatura privata. Ca atare, vorbim de 4-5 documente, estimarile de consum si cam asta este", a precizat consultantul Nelutu Dogaru, pentru AgroTV.
 
Finantarea este 100% nerambursabila, iar potentialii beneficiari au posibilitatea de a depune mai multe proiecte, daca investitiile vizeaza locuri de consum diferite, cu incadrarea in limita sumei de 20.000.000 euro/beneficiar.
 
In cazul energiei eoliene, finantarea este de maximum 1.400.000 de euro/MW pentru capacitati instalate mai mici sau egale de 1MW si de maximum 700.000 euro/MW capacitati instalate mai mari de 1MW.
 
In cazul energiei solare, valoarea sprijinului este de pana la 1.000.000 euro/MW pentru capacitati instalate mai mici sau egale de 1MW si de pana la 500.000 euro/MW pentru capacitati instalate mai mari de 1MW.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016