Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fondurile de garantare pot acorda scrisori de garantie pentru beneficiarii publici ai PNDR

Tags: pndrapdrp

Fondurile de garantare vor putea acorda scrisori de garantie pentru beneficiarii sprijinului pentru investitii finantat prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), in vederea facilitarii accesului acestora la sumele prevazute in contractele de finantare incheiate cu APDRP.

Ordonanta de Urgenta privind reglementarea unor masuri pentru stimularea absorbtiei fondurilor alocate cresterii calitatii vietii in zonele rurale si diversificarii economiei rurale, renovarii si dezvoltarii satelor prin Programul National de Dezvoltare Rurala a fost adoptata in sedinta de Guvern.
Astfel, beneficiarii unui sprijin pentru investitii pot solicita agentiilor de plati plata unui avans, iar in ceea ce priveste beneficiarii publici, un astfel de avans poate fi platit doar localitatilor si asociatiilor acestora, precum si organismelor de drept public, potrivit prevederilor fiselor tehnice ale masurilor din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2007 - 2013 (PNDR) si ale art. 56 din Regulamentul Consiliului (CE) nr.1974/2006, prin derogare de la articolul 26 alin. (5) din Regulamentul Comisiei (CE) nr. 1975/2006.


Aceasta masura vine in contextul in care rambursarea cheltuielilor aferente proiectelor din cadrul PNDR se realizeza numai dupa efectuarea achizitiilor de catre beneficiari, existand riscul de a pierde fondurile comunitare, deoarece sunt proiecte eligibile pentru finantare care se confrunta in acelasi timp cu o lipsa a surselor de finantare pentru demararea acestora.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


"In scopul facilitarii accesului beneficiarilor publici ai sprijinului pentru investitii finantat prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2007 -2013 (PNDR) la sumele prevazute in Contractele de finantare incheiate cu Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), fondurile de garantare pot acorda acestora scrisori de garantie in favoarea APDRP", se mai arata in datele MAPDR.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016