Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Franţa, consum redus de carne proaspătă
Francezii şi-au redus în 2009 consumul de carne proaspătă, cu excepţia celui de carne de pui, unde se remarcă orientarea consumatorilor spre produsele ieftine, scrie Business Standard. Produsele congelate, cele prelucrate, carnea tranşată, mezelurile, dar şi abatoarele, în principal, profită de această situaţie, potrivit unui studiu Agreste.
Din ianuarie până în august 2009, consumul de carne de măcelărie (vacă, porc, oaie, cal) a scăzut cu 1,1% faţă de aceeaşi perioadă din 2008 şi cu 3,1% faţă de 2007, relevă studiul.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial Cu cei 85 de litri cap de locuitor an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial liderii fiind cehii 142 de litri urmati de austrieci 105 litri si de nemti 104 litri Piata autohtona a berii...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News