Francezii şi-au redus în 2009 consumul de carne proaspătă, cu excepţia celui de carne de pui, unde se remarcă orientarea consumatorilor spre produsele ieftine, scrie Business Standard. Produsele congelate, cele prelucrate, carnea tranşată, mezelurile, dar şi abatoarele, în principal, profită de această situaţie, potrivit unui studiu Agreste.
Din ianuarie până în august 2009, consumul de carne de măcelărie (vacă, porc, oaie, cal) a scăzut cu 1,1% faţă de aceeaşi perioadă din 2008 şi cu 3,1% faţă de 2007, relevă studiul.
Din ianuarie până în august 2009, consumul de carne de măcelărie (vacă, porc, oaie, cal) a scăzut cu 1,1% faţă de aceeaşi perioadă din 2008 şi cu 3,1% faţă de 2007, relevă studiul.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Fa-ti propria afacere cultivand trei arbusti miraculosi care te pot imbogati Cine nu a aflat de efectele absolut miraculoase pentru sanatate ale merisorului Dar de cele ale fructelor de Goji sau Aronia Si daca nu ai aflat inca iti spunem noi Aceste fructe mici sunt cotate ca super-alimente fiind unele dintre cele mai puternice...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News