Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Franţa se bucură de măsurile europene în favoarea sectorului lactatelor, anunţate de Dacian Cioloş


Ministrul francez al agriculturii, Bruno Le Maire, şi-a exprimat satisfacţia faţă de anunţarea de către comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, a unui pachet de măsuri în favoarea sectorului lactatelor pentru sfârşitul anului, subliniind totuşi că partida nu este câştigată încă, informeaza Agerpress. 'Ceea ce noi cerem de luni de zile ia forma unui pachet legislativ propus de comisarul european Dacian Cioloş şi mă bucur. Aceasta nu înseamnă sfârşitul tuturor eforturilor. Este însă un semnal pozitiv', a apreciat Bruno Le Maire la sosirea la o reuniune cu omologii săi europeni la Bruxelles.
Parisul pledează de mai multe luni pentru o mai bună reglementare a pieţelor agricole şi în special a celei a laptelui, ale cărui preţuri s-au prăbuşit anul trecut.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Dacian Cioloş a promis vineri să pregătească până la sfârşitul anului un pachet de măsuri în favoarea sectorului lactatelor. Având în vedere absenţa unei marje de manevră bugetară, va fi vorba de măsuri 'cu caracter reglementar', a precizat el pe marginea unei conferinţe a experţilor consacrată sectorului lactatelor, la Bruxelles. Aceste măsuri vor fi definite pe baza concluziilor grupului de experţi de rang înalt care se întruneşte începând de la criza lactatelor din toamna lui 2009, care ar urma să facă obiectul unui raport în luna iunie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016