Fostul baron de Gorj, Nicolae Mischie, a renunţat la orice intenţie de a reveni la nivel înalt în politică şi se ocupă de stupii pe care îi are în comuna natală Godineşti.
Între cele trei-patru procese penale pe care le are şi cursurile de la universitate, ex-baronul de Gorj, Nicolae Mischie, s-a apucat serios de albinărit. Este o ocupaţie care îi aduce şi venituri şi care îl ţine departe de viaţa politică din care a şi prosperat, dar care l-a şi trimis după gratii la un moment dat. Mischie nu ar reveni în politică, mai ales că a investit în câţiva zeci de stupi de care se ocupă personal, când nu are cursuri la Facultatea de Drept, din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu. Agricultura nu este o necunoscută pentru ex-preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, acesta având la Godineşti viţei, curcani, găini, vie şi grădină, cu alte cuvinte, o gospodărie în toată regula, pe lângă cele două case cu etaj din comuna de baştină a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.
Citeste mai mult in Gazeta de Sud
Între cele trei-patru procese penale pe care le are şi cursurile de la universitate, ex-baronul de Gorj, Nicolae Mischie, s-a apucat serios de albinărit. Este o ocupaţie care îi aduce şi venituri şi care îl ţine departe de viaţa politică din care a şi prosperat, dar care l-a şi trimis după gratii la un moment dat. Mischie nu ar reveni în politică, mai ales că a investit în câţiva zeci de stupi de care se ocupă personal, când nu are cursuri la Facultatea de Drept, din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu. Agricultura nu este o necunoscută pentru ex-preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, acesta având la Godineşti viţei, curcani, găini, vie şi grădină, cu alte cuvinte, o gospodărie în toată regula, pe lângă cele două case cu etaj din comuna de baştină a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Gazeta de Sud
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News