Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Grupul Agricover a implementat o soluţie de gestiune a activităţii de comerţ cu cereale

Tags: agricover

Grupul de companii Agricover a implementat o soluție de gestiune a activității de trading cereale bazată pe platforma Microsoft Dynamics CRM, a anunţat azi compania.
Grupul Agricover este un integrator în circuitul produselor şi serviciilor din agricultură, deţinând poziţia de lider pe piaţa pachetelor tehnologice şi a serviciilor integrate pentru agricultură. Una dintre prioritățile companiei în acest moment o reprezintă optimizarea activității de trading cereale, prin automatizarea și simplificarea proceselor critice implicate în relaţia cu partenerii cât și intern, în procesele de trading și execuție, logistică și financiar.

În acest sens, compania Genesys Systems împreună cu reprezentanții companiei Agricover implicați în proiect au realizat o analiză de business în urma căreia au stabilit obiectivele principale ale proiectului: optimizarea activităților de ofertare și contractare, îmbunătățirea gestionării partenerilor (clienți și furnizori de cereale) și a contractelor, realizarea unui sistem de raportare eficientă și creșterea productivității angajaților.

În vederea îndeplinirii acestor obiective, reprezentanții Agricover au optat pentru soluția bazată pe platforma Microsoft Dynamics CRM, pentru flexibilitate și potenţialul de eficientizare a activităților din cadrul companiei Agricover într-un timp foarte scurt precum și pentru posibilitățile de dezvoltare ulterioară a soluției.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Datorită potențialului soluției implementată de către GENESYS Systems de a genera imediat rezultate concrete, au inceput deja să se contureze beneficiile implementării soluției de trading cereale. Automatizarea și optimizarea proceselor de ofertare și contractare, obținerea de informații conforme cu realitatea, consolidarea datelor din toate locațiile companiei, posibilitatea realizării unor rapoarte eficiente în sprijinul managementului și eficientizarea muncii utilizatorilor sunt doar câteva dintre cele mai importante beneficii care deja îi ajută pe angajații Agricover în activitatea curentă.

„Trading-ul de cereale este o activitate importantă în cadrul companiei noastre. Tocmai de aceea este necesar ca procesele asociate, atât cele externe care țin de relaţia cu partenerii, cât și cele interne, să se desfășoare în condiții optime și să fie gestionate printr-o platformă fiabilă. Soluția implementată răspunde tuturor cerințelor noastre iar integrarea cu infrastructura IT din companie - inclusiv cu sistemul ERP și software-ul de cântărire - a fost foarte rapidă, astfel că toți angajații Agricover beneficiază într-un timp foarte scurt de la demararea implementării de avantajele pe care le oferă soluția. Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu echipa GENESYS Systems implicată în acest proiect. Apreciem în mod special promptitudinea cu care toți membrii echipei au tratat solicitările noastre dar și proactivitatea și profesionalismul de care au dat dovadă pe parcursul desfășurării acestui proiect complex.”- a declarat Irina Pisaru, IT Manager Agricover Grup.

Grupul Agricover este un integrator în circuitul produselor şi serviciilor din agricultură, deţinând poziţia de lider pe piaţa pachetelor tehnologice şi a serviciilor integrate pentru agricultură.

Înfiinţată în anul 2000 prin fuziunea dintre Comcereal SA Buzău şi Ulvex SA Buzău, Agricover şi-a extins afacerile în domeniul agribusiness-ului, oferind în prezent soluţii integrate pentru fermieri şi industria procesatoare. Compania este structurată pe 9 divizii şi companii: Agricover Distribuţie, Agricover Cereale, Agricover Seminţe, Agricover Silozuri, Agricover Logistică, Agricover Credit IFN, Agricover Ferme, Agricover VET şi Agricover Bulgaria.

Cu aproximativ 700 de angajaţi, Agricover îşi desfăşoară activitatea de preluare a cerealelor în 32 puncte de lucru, baze de recepţie şi silozuri, situate în 9 judeţe.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016