Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei nastrusnice: Investitorii au cerut fonduri PNDR ca sa construiasca cimitire, centre de infrumusetare sau lampi pe gaz

Tags: pndrapdrp

Investitorii s-au arătat interesaţi de fonduri europene prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) pentru a înfiinţa, printre altele, cimitire particulare, hoteluri în zone urbane sau un centru SPA într-o pensiune la ţară.
Potrivit Agenţiei Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP), care asigură derularea banilor prin PNDR, investitorii s-au interesat de fondurile europene inclusiv pentru investiţii mai puţin obişnuite, care nu sunt eligibile pentru a primi bani.

„Am avut un investitor care voia să facă staţii de incinerare a deşeurilor medicale cu grad de risc provenite din spitale, clinici şi aşa mai departe. Un altul s-a interesat de finanţare pentru înfiinţarea unui IMM care să producă lămpi de iluminat cu gaz şi am avut şi pe cineva care s-a interesat de finanţarea activităţii de aerografiere a mijloacelor de transport“, conform APDRP.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Totodată, un investitor s-a interesat dacă poate primi fonduri UE pentru înfiinţarea unui cimitir particular. Astfel de investiţie nu primeşte bani europeni. În schimb, înfiinţarea unei firme de pompe funebre este eligibilă. De altfel, în cadrul măsurii care se adresează dezvoltării microîntreprinderilor în mediul rural pot fi finanţate, de exemplu, producţia de săpunuri, cosmetice şi parfumuri, construcţia de nave şi bărci, fabricarea bijuteriilor şi a imitaţiilor de bijuterii, a calculatoarelor şi a produselor electronice şi optice. Alte coduri CAEN incluse în lista celor eligibile sunt fabricarea de aeronave şi nave spaţiale, precum şi repararea şi întreţinerea acestora. Activităţile de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune sunt de asemenea eligibile la finanţare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016