Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ilie Serbanescu: Minunea Ciolos!


Desemnarea de catre presedintele Comisiei de la Bruxelles, Durao Barroso, a dlui Dacian Ciolos drept comisar pentru Agricultura in Executivul european este cea mai mare minune care i s-a putut intampla Romaniei de la primirea in NATO si Uniunea Europeana. Minune, pentru ca, in mod evident, asa a vrut Dumnezeu sa fie sau asa s-or fi asezat astrele. Caci desemnarea n-are nici o legatura cu meritele Romaniei si nici macar cu meritele dlui Ciolos, despre care se spune unanim ca sunt incontestabile, dar care n-ar fi contat nici cat negru sub unghie daca nu s-ar fi asezat intr-un anumit fel cine stie ce astre! Aceste merite ar fi ramas pe undeva pe sub carul cu boi pe care il reprezinta Romania in Uniunea Europeana.
Nominalizarea dlui Ciolos in functia de comisar pentru Agricultura – care ar urma sa gestioneze domeniul ce absoarbe o treime din bugetul Executivului european – nu este cumva vreo recunoastere a politicii duduinde de europenism a Romaniei, ci o biata consemnare a simplei existente a Romaniei in spatiul european, existenta uitata de atatia si pentru a carei uitare s-au straduit profund si sistematic lideri importanti de la Bucuresti si, din pacate, nu numai ei.

Mai mult de atat n-ar putea fi! Caci, dincolo de simpla consemnare a prezentei Romaniei in spatiul european, desemnarea dlui Ciolos in functia cu pricina este o strasnica bizarerie. Romania nu este numai codasa Uniunii Europene, dar este si intruchiparea esecului agricol in Europa, adica exact domeniul in care primeste responsabilitati dl Ciolos.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Romania Libera
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016