Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In Belarus, muncitorii unei fabrici din industria alimentara sunt platiti in conserve de carne


Angajatii combinatului de carne din orasul belarus Orsani au primit in loc de salarii cate trei baxuri de conserve de carne, informeaza Radio Svoboda, postul de limba rusa din spatiul ex-sovietic al Radio Europa Libera.

Potrivit sursei citate de Agerpres, conducerea intreprinderii si-a obligat toti angajatii sa scrie cate o declaratie, conform careia plata in conserve de carne in suc propriu se realizeaza la solicitarea lor. Cei care ar fi refuzat conservele erau amenintati sa fie dati afara de la locul de munca.

Muncitorilor li s-a permis doar sa opteze pentru tipul de conserve pe care ar dori sa le primeasca in loc de salariu: de exemplu, se putea opta pentru un bax de carne de porc in suc propriu, un bax de carne de vita si un bax de carne pentru alimentatia bebelusilor.

Anatoli, muncitor la aceasta intreprindere, si-a exprimat nemultumirea in legatura cu acest lucru. Potrivit afirmatiilor sale, salariile au fost recalculate in conserve deja dupa preturile noi, mai mari - de circa 3,3 dolari pe conserva, in pofida faptului ca in magazine ea se vinde mai ieftin. Acum, spune Anatoli, el va fi nevoit sa vanda cutiile de conserve cunoscutilor sai, insa la un pret mult mai mic, de numai 1,3 dolari. Un membru al conducerii intreprinderii a declarat ca s-a decis o asemenea retributie din cauza lipsei de bani.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Romania Libera
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016