Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In perioada 01 - 29.10.2010, se desfăşoară cea de a doua perioadă de depunere a cererilor pentru schemele de ajutor specific


Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că în perioada 01 – 29.10.2010, se desfăşoară cea de a doua perioadă de depunere a cererilor pentru schemele de ajutor specific, finanţate din FEGA, acordate producătorilor de lapte de vacă din zonele defavorizate şi îmbunătăţirii calităţii produselor agricole, în sectorul de agricultură ecologică, aflate în conversie, ajutoare specifice reglementate de H.G. nr. 755/2010 şi H.G. nr. 759/2010 modificate şi completate de H.G 995/2010.
Potrivit HG.759/2010 cu modificările şi completările ulterioare, ajutorul specific se acordă pentru exploataţiile din producţia vegetală şi animalieră, care sunt înregistrate în sistemul de agricultură ecologică şi care se află în perioada de conversie, respectiv trecerea de la agricultura convenţională la agricultura ecologică.

Producătorii agricoli pot depune o singură cerere de solicitare a ajutorului specific, fie pentru o exploataţie din producţia vegetală, fie numai pentru una din speciile din producţia animalieră, sau numai pentru o exploataţie din apicultură.

Beneficiarii ajutorului specific sunt producătorii agricoli, persoane juridice şi/sau persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau întreprinderi familiale constituite potrivit Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 44/2008, activi, înregistraţi în fiecare an în sistemul de agricultură ecologică şi care se află sub contract cu un organism de inspectie şi certificare, aprobat în România.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Potrivit prevederilor H.G. nr 755 / 2010 cu modificările şi completările ulterioare, beneficiarii ajutorului specific acordat producătorilor de lapte de vacă din zonele defavorizate sunt producătorii agricoli, persoane juridice şi/sau persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale ori întreprinderi familiale constituite potrivit Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 44/2008 cu modificările ulterioare, crescători de vaci de lapte, înregistraţi în sistemul de administrare a cotelor de lapte pentru livrări şi/sau vânzări directe şi cu exploataţii localizate în zonele defavorizate din România, identificate în anexa nr. 4 A a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2007 – 2013.

Cererile se depun la Centrele Judeţeane ale APIA, respectiv al municipiului Bucureşti, pe raza teritorială unde se află exploataţia şi trebuie să fie însoţite de documentele prevăzute de HG 759/2010 si H.G. nr 755 / 2010 cu modificarile si completarile ulterioare.

Controlul la faţa locului se efectuează până la data de 15 noiembrie a fiecărui an, conform manualului de proceduri elaborat de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură pentru ambele scheme de ajutor specific.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016