Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In perioada 09-12 septembrie se desfasoara, la Arad, targul international de agricultura AGROMALIM


Târgul internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje Agromalim se va desfăşura în perioada 9 – 12 septembrie în cadrul complexului Expo Arad Internaţional ocupând întreaga suprafaţă interioară (3.100mp) şi exterioară (25.000mp) a acestuia.
După 21 de ani de experienţă şi tradiţie în organizarea evenimentelor agricole, Expo Arad Internaţional propune şi de această dată o ediţie specială pentru unul dintre cele mai însemnate evenimente în domeniul agriculturii din România.

Acumularea unei bogate experienţe de către organizatori, parteneri, colaboratori şi expozanţi, precum şi eforturile depuse de aceştia au fost răsplătite de-a lungul timpului prin succesul de care s-a bucurat târgul Agromalim şi consacrarea acestuia ca eveniment de marcă în domeniu, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Prin prezenţa celor 270 de expozanţi, firme şi crescători de animale din România, Ungaria, Austria, Germania, Italia, Marea Britanie şi Spania, evenimentul se adresează atât fermierilor care deţin exploataţii mari cât şi micilor fermieri şi reprezintă o bună oportunitate pentru stabilirea de noi contacte, informare asupra ultimelor noutăţi în domeniu, promovare, lansare de noi produse şi servicii, testarea pieţei, analiza concurenţei, etc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Programul târgului
Zilele de 11 şi 12 septembrie, organizate cu sprijinul asociaţiilor de crescători de animale - ASVAC Arad, Păstorul Crişana, Mioriţa Chişineu Criş, AGCTR Arad - al ANARZ Bucureşti şi OARZ Arad vor fi dedicate crescătorilor de animale. Vor fi expuse taurine şi ovine ale membrilor asociaţiilor de crescători, vor avea loc întâlniri ale acestora, vor fi bonitate (sâmbătă) şi premiate (duminică) cele mai frumoase exemplare expuse şi va fi decernat titlul de Miss Arad celui mai valoros exemplar expus în cadrul celei de a VI-a ediţii a Expoziţiei Naţionale de Animale. Tot în cadrul expoziţiei de animale vor mai fi expuse cabaline şi animale de hobby.

Pe întreaga perioadă a târgului vor avea loc întâlniri de afaceri, prezentări şi conferinţe tematice.

Joi, 9 septembrie va avea loc un forum româno-maghiar la care vor participa oficialităţi, specialişti şi oameni de afaceri din cele doua ţări şi în cadrul căruia se vor prezenta teme de interes comun, precum şi oportunităţi de afaceri.

Vineri, 10 septembrie se va desfăşura Ziua Agricultorului în cadrul căreia vor avea loc întâlniri şi prezentări pe teme privind sprijinul acordat de instituţiile statului pentru agricultori, posibilităţi de accesare a fondurilor destinate fermierilor, finanţări, programe de sprijin. Camera Agricolă Arad împreună cu OARZ Arad, APIA Arad, OJPDRP Arad şi DADR Arad vor sta la dispoziţia celor interesaţi cu informaţii atât în cadrul acestor prezentări cât şi pe toată durata târgului în standurile din cele două pavilioane.

Sâmbătă, 11 septembrie se va desfăşura întâlnirea anuală a Asociaţiei Agricultorilor Maghiari din România la care vor participa şi alte asociaţii de producători şi crescători. Tot sâmbătă vor mai avea loc şi întâlniri ale membrilor Federaţiei Crescătorilor de Ovine din România cu cei din Ungaria şi a Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România.

Pe lângă oferta bogată de produse şi servicii vizitatorii vor avea parte de multe surprize, premii şi momente speciale. Cu sprijinul revistei Ferma va fi organizată o tombolă cu premii oferite de firmele expozante. Tot pentru vizitatori se asigură transport gratuit în oraş, accesul acestora la târg realizându-se fie contra cost pe baza biletului de intrare, fie gratuit pe baza invitaţiilor primite de la organizatori sau expozanţi.

„Expo Arad Internaţional cu sprijinul partenerilor în organizarea şi promovarea târgului şi nu în ultimul rând al asociaţiilor de fermieri şi al firmelor expozante doresc să realizeze un eveniment de ţinută care să ofere expozanţilor şi vizitatorilor posibilitatea de a stabili contacte, de a se informa despre noile tehnologii din domeniul agriculturii, de a afla noutăţi legate de finanţările acordate de statul român şi de Uniunea Europeană. De asemenea dorim ca vizitatorii să petreacă câteva ore plăcute în târg, să se bucure de animalele care vor fi expuse şi să plece mai optimişti în ceea ce priveşte viitorul fermierului român” afirmă Cimi Enache, manager de proiect al târgului Agromalim.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016