Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

"Instalarea tinerilor fermieri" a atras doar 10% din finantarea acordata de UE


Desi finantata prin fonduri euro­pene nerambursabile, schim­ba­rea la fata (si performanta) a agriculturii autohtone prin po­pu­larea zonelor rurale cu tineri agricultori este anevoioasa.
Intre 2007 si 2013, agricultura roma­neasca beneficiaza de un sprijin financiar nerambursabil in valoare de 337.221.484 de euro, important ca valoare, dar mai ales prin obiectivele urmarite. Intinerirea populatiei rurale cu persoane pana in 40 de ani, ce dispun de teren in proprietate sau in arenda, precum si de un capital destinat demararii unor mici afaceri reprezinta solutia unei serii intregi de probleme: explozia somajului, lipsa de competitivitate a actualelor structuri agri­cole, veniturile mici din agricultura de sub­zistenta, exploatarea irationala si necon­forma cu normele de mediu a terenurilor agricole etc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Din aceasta perspectiva, a opor­tunitatilor pe care la ofera indivizilor si comunitatilor locale, ar fi fost de asteptat ca Masura 1.1.2 – „Instalarea tinerilor fer­mi­eri” sa fie o vedeta a finantarilor din Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala. Statistica oficiala arata insa o cu totul alta situatie. Incepand din 2008, cand programul a devenit functional, si pana in prezent, au fost aprobate spre finantare doar 2.781 de proiecte, din cele 5.270 depuse in total, cu o valoare de 58.635.035 de milioane de euro, iar platile efectiv efectuate sunt de 34.298.358 de euro, cam a zecea parte din suma alocata Romaniei prin Politica Agricola Comuna, scrie Financiarul.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016