Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Interviu cu Aurel Simion, director APIA Valcea: "Centrul Judeţean APIA este deficitar la relaţia cu cetăţeanul"
Rep.: Aţi fost instalat în fruntea instituţiei cu doar două săptămâni în urmă. Care sunt primele impresii?
Aurel Simion: Venind din afara sistemului, am sesizat că Centrul Judeţean APIA este deficitar la relaţia cu cetăţeanul. Intenţia mea este să îndrept o instituţie a statului cu faţa către cetăţean şi chiar cred în ceea ce spun. Omul nu trebuie să simtă că vine la noi ca un slujbaş, ci la nişte prieteni, dacă se poate. Primul lucru pe care l-am observat este că omul este nevoit să urce unul sau două etaje pentru o simplă informare, o adeverinţă sau neclaritate. Şi atunci, prima măsură pe care o voi lua este aceea a realizării unui centru de informare la parter. Am făcut o convenţie cu Direcţia Agricolă pentru realizarea unui birou de relaţii publice chiar la intrarea în instituţie.
Practic, în acest birou voi coborî funcţionarul public. Cetăţeanul îşi va spune problema şi dacă cel însărcinat să-l informeze este depăşit de solicitare, va coborî funcţionarul cu atribuţiile respective. Mie îmi pare rău de oamenii care vin de la ţară, sunt sfioşi, le tremură mâinile şi nu ştiu cui să se adreseze. Doresc să venim în întâmpinarea lor. Nu în ultimul rând, cer foarte multă transparenţă şi zâmbet pe buze din partea funcţionarului.
Rep.: Ce alte schimbări aţi mai făcut?
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Aurel Simion: Nu a fost în intenţia mea să dau oameni afară. Am observat, în schimb, o oarecare reticenţă a unora dintre salariaţi. Sunt grupaţi pe bisericuţe, însă prin stilul meu, sper să-i unesc pe toţi. Sunt oameni valoroşi, însă le trebuie un liant care să-i unească. Din păcate, nu comunică compartimentele între ele. Important este să se schimbe acest lucru şi mă voi ocupa personal de rezolvarea acestei probleme.
Citeste tot interviul in Arena Valceana
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura