Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Investitie de 6 milioane de euro intr-un abator specializat pe carnea de oaie

investitie-de-6-milioane-de-euro-intr-un-abator-specializat-pe-carnea-de-oaie

Investitorul a semnat in acest sens un parteneriat cu cele trei federatii si 10 asociatii de oieri din Romania.


Coordonatorul de proiect pentru programul „Alege Oaia!”, cooperativa Tara Mea, va investi sase  milioane de euro intr-un abator destinat carnii de oaie si un spatiu de transare cu o capacitate de 50 de tone pe zi.
 
Investitorul a semnat un parteneriat cu cele trei federatii si 10 asociatii de oieri din Romania, care aduna circa 95% din productia romaneasca de carne de oaie. De altfel, cooperativa a devenit coordonatorul de proiect pentru programul „Alege Oaia!”, in cadrul caruia s-a ocupat de intregul proces de la sacrificare, la transare, ambalare si livrare catre hipermarketuri.
 
„Sacrificarea animalelor nu este o problema, dar transarea este complicata. De exemplu, intr-un abator, ai comenzi de 200 de animale pe serii, si nu de 2.000. Asta inseamna ca sala de transare trebuie igienizata inainte, se transeaza cele 200 de oi, dupa care se dezinfecteaza din nou, pentru a se putea relua transarea la porc. Sunt doar doua abatoare pentru ovine in Romania, dar lucreaza doar pentru export”, a explicat Florin Burculescu, presedintele coopertivei Tara Mea.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cooperativa a inceput sa populeze si fermele care fac parte din Programul national pentru carne de porc 100% romaneasca cu pana la 1.000 de capete pe zi.
 
Potrivit oficialilor cooperativei, abatoarele controleaza piata, in timp ce fermierii nu pot face profit din cauza fluctuatiilor artificiale de pret. Sub umbrela Cooperativei activeaza aproximativ 800 de fermieri cu activitati de la cultivarea legumelor, la procesarea lactatelor si a carnii de porc, oaie si pasare.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016