Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Investiţiile în produse agricole şi forestiere au acoperit toată suma pusă la dispoziţie de APDRP


Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) a selectat pentru finanţare 144 de proiecte de investiţii în procesarea produselor agricole care vor beneficia de fonduri nerambursabile în valoare totală de 170 de milioane de euro, ceea ce reprezintă alocarea întregii sume aferentă sesiunii de cereri de proiecte.
Fondurile nerambursabile au fost alocate în cadrul sesiunii de cereri de proiecte care s-a desfăşurat în perioada 1 – 30 iunie 2010 pentru proiectele care se încadrează în Măsura 123 „Creşterea valorii adăugate a produselor agricole şi forestiere”.

În această sesiune au fost depuse 307 proiecte conforme prin care au fost solicitate 352,3 milioane de euro.

De la începutul lansării Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), în luna martie 2008, APDRP a desfăşurat opt sesiuni de cereri de proiecte pentru creşterea valorii adăugate a produselor agricole şi forestiere (Măsura 123), exceptând-o pe cea din iunie 2010.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

În cadrul acestor opt sesiuni au fost depuse 1.504 proiecte conforme, dintre care au fost selectate pentru finanţare 784 de proiecte. Valoarea totală a fondurilor nerambursabile acordate proiectelor selectate este de 580 milioane de euro, la care se vor adăuga şi cele 170 de milioane de euro, aferente proiectelor selectate în sesiunea din iunie 2010.

Beneficiarii selectaţi pentru finanţare vor fi notificaţi în aproximativ 3 zile, prin poştă sau fax, în vederea semnării contractului la sediile Centrelor Regionale de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (CRPDRP) aferente judeţelor în care este amplasată investiţia.

Proiectele pentru care urmează a fi semnate contracte de finanţare au ca scop înfiinţarea depozitelor şi procesarea legumelor, înfiinţarea fabricilor de lapte, a nutreţurilor ecologice, a procesării produselor apicole, a sucurilor de fructe. De asemenea, se vor mai implementa şi proiecte care vizează construirea unităţilor de procesare a cărnii, a celor pentru stocarea cerealelor, a morăritului, a abatoarelor de păsări şi porci sau înfiinţarea centrelor de vinificaţie.

În cursul anului 2011 urmează să fie lansate noi sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura 123, în conformitate cu decizia Comitetului de Monitorizare privind lansare a sesiunilor in anul 2011, care va fi luată în a doua parte a acestei luni.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016