Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Jidvei si-a depasit targetul de vanzari cu 15%, in ciuda crizei

Tags: jidvei

Producatorul de vinuri Jidvei, unul dintre principalii jucatori pe piata interna, si-a majorat cifra de afaceri, in perioada ianuarie-septembrie, cu 36% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 84,5 milioane de lei (circa 24 milioane de euro), depasindu-si targetul propus cu 15%, in ciuda crizei financiare, ca urmare a investitiilor realizate in productie, distributie, precum si in comunicare si promovare, potrivit oficialilor companiei, noteaza cotidianul de afaceri Business Standard.
In actualul context economic, oficialii Jidvei estimeaza pentru anul viitor o crestere a cifrei de afaceri de cel putin 10% fata de anul in curs, cand preconizeaza afaceri de peste 30 milioane de euro.

“Pana in acest moment, criza nu a afectat afacerile Jidvei. Este si normal, luand in calcul faptul ca, intr-un asemenea moment, consumatorul renunta mai intai la achizitionarea de imobile si autoturisme, bunuri care au o valoare mai mare si care, in majoritatea cazurilor, necesita contractarea unui credit”, au declarat pentru Business Standard oficialii Jidvei.

Acestia considera ca toate sectoarele economice din Romania, inclusiv cel al vinului, vor fi afectate intr-o oarecare masura de criza.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

“Totusi, compania va fi probabil mai putin afectata, ca urmare a strategiei de vanzari in care exportul nu a fost niciodata o prioritate, singurul care va influenta cifra de afaceri fiind nivelul consumului intern”, au completat oficialii Jidvei.

Pentru anul viitor, Jidvei si-a planificat investitii importante in continuarea programelor de reabilitare a culturilor de vita-de-vie, precum si in comunicarea si imaginea vinurilor din portofoliu.

Piata interna a vinurilor este estimata la 450 milioane de euro, inregistrand un ritm anual de crestere de 10-15%. Cei mai importanti producatori interni de vinuri sunt Murfatlar, Vincon Vrancea, Jidvei, Cotnari si Cramele Recas.

Citeste mai mult in Business Standard
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016